Meteen naar de content

Volg ons!

Neem contact op met ons

als je speciale wensen hebt

dan helpen we je graag verder !

  Achter de schermen deel 1

  Achter de schermen deel 1

  Hoe gaan we te werk om een idee om te zetten tot het product in de webwinkel?

  Stap 1 - Van idee naar vector bestand

  We gaan eerst het ontwerp dat we in ons hoofd hebben omzetten naar een vectorafbeelding op de computer.

  Een vectorafbeelding is een grafische voorstelling die opgebouwd is uit eenvoudige meetkundige objecten, zoals punten, lijnen, krommen, polygonen e.d. Complexe vormen ontstaan door combinaties van deze basisvormen. De afbeelding wordt beschreven door de formules van de objecten. Daardoor laten vectorafbeeldingen zich tot elk gewenst formaat vergroten zonder dat er kwaliteitsverlies optreedt. Dit in tegenstelling tot een raster- of bitmapafbeelding, waarbij individuele pixels van het digitale canvas los worden ingekleurd. De resolutie voor de gekozen schaal ligt dan vast, als gevolg waarvan de afbeelding wazig of blokkerig wordt bij vergroting.

  bron: Wikipedia


  We gebruiken verschillende kleuren om later bij het uitvoeren van de opdracht op de laser cutter een onderscheid te kunnen maken wat er gegraveerd of uitgesneden moet worden, elke kleur kan andere parameters hebben waardoor we met 1 opdracht verschillende handelingen kunnen uitvoeren.

  Stap 2 - Testen van ons ontwerp

  Als het vectorafbeelding is aangemaakt moeten we het design met onze laser cutter maken om te kijken hoe het in het werkelijkheid eruit ziet.

  Stap 3 - Tweaken van het ontwerp

  Na onze "proef druk" gaan we de onderdelen in elkaar zetten en controleren of het uitsnijden (cutting) en gravure (engraving) aan onze eisen voldoen, is dat niet het geval dan passen we het design aan en herhalen we vanaf stap 2.

  Stap 4 - Fotograferen van het artikel

  Is alles zoals we ons voorgesteld hadden dan moeten we het artikel fotograferen om in onze webwinkel te kunnen plaatsen.

   

  Stap 5 - Het artikel op de website plaatsen

  Hebben we alle gegevens zoals benaming, omschrijving, foto's en natuurlijk de prijs van het artikel dan kunnen we alles in onze webwinkel plaatsen.

  Stap 6 - Reclame maken

  Deze laatste stap mogen we natuurlijk niet vergeten want wat ben je met een webwinkel en een nieuw product als je hier geen reclame voor maakt. 

  Laat een reactie achter

  Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  Gepersonaliseerde cadeaus

  Prachtige lasergravure

  Eigen atelier

  Belgische webwinkel